Az új klónokról szóló sorozatban rejtették el.

A Star Wars: The Bad Batch legújabb epizódja érdekes meglepetéssel szolgált a rajongóknak, egy új fehér páncélt villantott, ami Boba Fett első ikonikus páncéljára utalt – szúrta ki a ScreenRant.

The Bad Batch

Ez az animációs sorozat a Clone Wars sorozatnak egy spin-offja, amiben most feltűnt az új páncél. Egy csapat klónról, akiknek a létrehozásába valami hiba csúszott, ezért mások lettek, mint a többiek. Egészen különleges képességekkel bírnak, bizonyos dolgokban nagyon tehetségesek, másokban, mint a parancskövetés, már kevésbé.

Először a Clone Wars sorozatban tűntek fel, majd a sikeres fogadtatás után az osztag kapott egy sajátot is, ami jelenleg is fut.

Boba Fett

Jango Fett fia már régóta lázban tartja a rajongókat. A The Mandalorian sorozat miatt mindenki nagyon bízott a megjelenésében, amire sor is került a második évadban.

Az életének még mindig nagyon sok olyan része van, amit nem láthattak a rajongók, rengeteg a megválaszolatlan kérdés. De nagyon közkedvelt karakter, így nem csoda, hogy újra és újra visszatér, és újabb és újabb utalásokat tesztek a történet szálára.

A fehér sisak

A 99-es Klónok elit katonái az Ord Mantell bolygóra utaznak, hogy információt szerezzenek egy fejvadászról, találkoznak egy régi kapcsolatukkal, aki munkát kínál nekik a szükséges infókért cserébe. Amikor belépnek az irodájába, a falakon rengeteg ereklye és műtárgy látható, köztük válogatott klón sisakok. De ami igazán különleges, egy fehér mandalori darab, ami megegyezik Boba Fett A birodalom visszavág legkorábbi tesztfelvételein használt sisakjával.

Boba Fett páncélja először fehér volt, mert a Birodalom katonáinak is az, ő pedig egy szuperkatona lett volna, de végül úgy döntöttek, hogy inkább önálló karaktert csinálnak belőle.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?