Mi az? Mindenkinek van, sokszor végletekben él, és nem választhatod ki előre soha?

Neked mi a szomszédos sztorid?

Őrült szomszédja tuti mindenkinek van. A szomszédjait nem válogathatja meg az ember, és ha szerencséje van, még az új lakásba költözése előtt lát is valamit a szomszédokból, még ha csak véletlenül is. Persze van , hogy nem. Én pl mai napig nem tudom, hogy 2 lakással odébb hányan laknak, olyannyira elkerültük egymást 2 év alatt. Semmi direktség, ez szimpla véletlen.

Panelszomszéd és mellékhatásai

Na és van az az eset, amikor többet tudsz a szomszédodról, mint amire kíváncsi lennél…A panel szépségei, megvannak? Tudod, mikor egymás hegyén-hátán éltek, és valaki mindig megszállott ezermester módjára felújít, ami persze premier plánban megy a hétvégén is. Olyankor a dolgos szomszéd a fúróval kel és fekszik, és nincs az a füldugó, ami segítene a te idegrohamaidon.  Vagy mikor aludnál, mert totál kimerült vagy, amikor a szomszédból hirtelen kéjes nyögések hallatszanak , majd egy órákon át tartó orgiát kell hallgatnod, pedig te csak szundiznál már, mint egy nagymama.

Nyugis kerti mulatság. Vagy mégsem?

Oh igen, azok a jófej szomszédok. De a kertes házban élőknek is megvannak a maguk sztorijai! Mikor a jó szomszéd szombat hajnalban kezd el füvet nyírni, mert mikor máskor? 😀 Vagy mikor te csak a 9 éves gyerekednek tartanál szülinapi zsúrt a kertben egy kis Alma együttes feeling-gel karöltve, de olyan ferde szemmel néznek rád ezért a kerítés felett Sznob családék, hogy azon kapod magad, hogy már magyarázod a gyerekednek miért egyétek meg inkább a szülinapi tortát csendben odabent…A „jó„ szomszéd, mindenhol megtalál!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük