Túl a poklon, ismét tisztán?

Visszatér a filmezéshez

A botrányhős színész-énekesnő visszatér? A hírek szerint igen. Az egykori Disney sztárnak ugyanis kisiklott a magánélete és komoly drogproblémái is voltak, és a filmes karrierje erre gyakorlatilag rá is ment. De most felröppent a hír, hogy Lindsay újra forgat és hamarosan visszatér a reflektorfénybe-írja a Just Jared oldala.

A vörös hajú híresség legutoljára a “The Shadow Within” c. filmben tűnt fel 2016-ban és azóta semmi. Lindsay megjárta a rehabot, küzdött az alkohollal is, sőt még lopási ügye is volt 2011-ben…Az már jó jel, hogy a karantén alatt ékszertervezésbe fogott, így valami hasznossal is tölti az idejét.

Van visszaút?

Nos, úgy tűnik, van. A munkaterápia mindig bejön. A Netflix produkciója már készül, ahol a 34 éves Lohan lesz az egyik főszereplő. A film karácsonyi témájú lesz és egy elkényeztetett örökösnőt fog játszani, aki amnéziát szenved egy síbalesetben és különböző szereli kalamajkákba keveredik. A film címe még nem ismert, de lehet már jövő karácsonykor láthatjuk is majd, mert csak novemberben kezdik majd forgatni. Úgyhogy, a jelek szerint a színésznő élete újra tiszta és sínen van.

Mi drukkolunk neki!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?