Folytatása következik…

Újabb részre térnek vissza a szörnyek

Augusztus 5-étől adják a mozik a Hotel Transylvania negyedik részét. Ki is jött hozzá a magyar nyelvű előzetes is.

De kellene még egyáltalán folytatni? Az első rész nagyon jól sikerült, a Rotten Tomatoes-on bár a kritikusok nem szerették, de a közönség 72%-ra értékelte, ami egy elég jó eredmény. Vicces, jó a története, és valami olyan témához nyúl, amihez így még sosem tették azelőtt. Lehetett szeretni, jól szórakozott rajta az ember a moziban.

A sikeren felbuzdulva, elkészítették a folytatást. Ami már sokkal gyengébben sikerült, a közönség már kevésbé szerette, de még mindig hozott a konyhára bőven, ezért elkészült a harmadik is. Ez utóbbi kifejezetten rossz véleményeket kapott, de úgy tűnik, még mindig hisznek a projektben, mert idén nyáron érkezik a folytatás.

Ennyit tudunk

Ami egyébként a trailer alapján még akár lehet jó is. Én megmondom őszintén, sok reményt azért nem fűzök hozzá, ugyanis a második és harmadik részt nagyon gyengének tartom, de a negyedik ötlete érdekes, reméljük, sikerült nekik jól is kivitelezni.

Bár még mindig azon rugózunk, hogy egy ember hogyan is él a szörnyek között, és micsoda különbségek vannak köztük, de a karakterek kifordítása még lehet egy jó húzás.

Nem mondom, hogy hú, de várom ezt a folytatást, de az előzetes meghozta a kedvem hozzá.Forrás

Vélemény, hozzászólás?