Három hát alatt.

Új filmje miatt volt szükség a drasztikus lépésre

Mind hallottunk már színeszek egy-egy nagy átalakulásáról egy szerep miatt. Most Mark Wahlbergen volt a sor, hogy ő is teljesen megváltoztassa a külsejét.

A Stu atya címszerepe miatt szedte fel magára a plusz kilókat, összesen kilencet, hogy hitelesen alakíthassa az egykori nehézsúlyú ökölvívó papot.

Wahlberg elárulta, hogy csak heteket adott magának a plusz súly megszerzéséhez. A Jimmy Kimmel Live című műsorban elmondta: “Miután elkészítettük a bokszjeleneteket a forgatás folyamán a lehető legtöbbet kellett híznom.”

Lawrence Duran, a személyi szakácsa elmondta az E! News-nak, hogy Wahlberg napi nyolc ételt evett meg, összesen körülbelül 7000 kalóriát, de hangsúlyozta, hogy mindent gondosan figyeltek. Orvoscsoport ellenőrizte, hogy minden rendben menjen, és a színésznek ne legyen problémája az egészségével.

Azt is elmondta, hogy úgy gondolja, hogy Wahlberg képes lesz “elég gyorsan leadni” a plusz súlyt. Majd hozzátette: “Néhány héten belül valószínűleg drasztikus változást tapasztalhatunk.”

Forrás: LADbible

Forrás

Vélemény, hozzászólás?